Schilderwerk

Schildersbedrijf Corn. de Groot » Schilderwerk

Schilderwerk

Uw huis is uw visitekaartje, zo mogelijk ook het onze. Het is dan ook belangrijk om uw huis van buiten goed te onderhouden. Uiteindelijk werkt dit in uw eigen voordeel. Denkt u maar eens aan bladders, houtrot etc. Wij kunnen u een gedegen en eerlijk advies geven komende uit kennis en ervaring. Wij werken met hoogwaardige producten en mensen zodat wij u volledige garantie op ons werk kunnen bieden.

schilderwerk-2

Schoon bedrijf

Voor de binnenkant van uw huis kunt U op ons rekenen als ‘schoon’ bedrijf. Wij werken met oplosmiddelvrijeverf. Op woningen van 2 jaar en ouder en hoofdzakelijk particulier bewoond geldt een Btw-tarief van 9%.

Vakkennis schildersbedrijf

Vakkennis is enorm belangrijk, maar het is niet de enige voorwaarde om naar volle tevredenheid te kunnen adviseren. Hiervoor is ook een klantgerichte en dienstverlenende mentaliteit nodig. Als klant- en marktgerichte organisatie kunnen wij alleen goed functioneren als wij ervoor zorgen dat wij ook alle kennis over markten en producten in huis hebben. Bij Corn. de Groot nemen wij goed de tijd om te luisteren naar uw wensen. Daarbij gebruiken wij onze kennis en ervaring om u op de beste manier, aangepast aan uw situatie, vooruit te helpen. Wij zijn u graag van dienst.